Wij komen tot bij u om vrijblijvend en gratis een offerte op te maken: Vraag Offerte
Johfra Cleaning > Diensten

Zo kan Johfra u helpen:

Wilt u meer weten over een specifieke dienst? Neem dan contact met ons op.

Dak- en gevelreinigingGlazenwasserijPoetsdienstOsmosereinigingReiniging zonnepanelenIndustriële reinigingAlgemene schoonmaak

Dak- en gevelreiniging

Een bemost dak en bemoste gevel zien er niet mooi uit. Maar waar het vooral om gaat, is het risico op lekkages dat dit met zich meebrengt. Mos, algen en vuil kunnen de dakbedekking poreus maken. Het regenwater sijpelt dan in de bedekking en wanneer het vriest, veroorzaakt dit scheurtjes in de bedekking. Zo kan er water in je dakconstructie en woning sijpelen. En zelfs als je geen last hebt van grote mosvorming, doe je er ook goed aan je dak regelmatig te reinigen.

Een dak uit dakpannen of dakplaten worden gereinigd onder hogedruk en dit zonder chemische producten! Dus kan het geen enkel kwaad indien er water in uw regenput of gazon terechtkomt.

Genieten van een verlaagd btw-tarief

Voor het ontmossen van daken zijn er geen premies. Is je dak of gevel ouder dan 10 jaar en laat je die ontmossen, dan heb je wel recht op een verlaagd btw-tarief van 6% ipv 21%.

Keuze van de klant

Wij geven de keuze aan de klant om zijn dak of gevel na reiniging te laten inpregneren.

Wat zijn de voordelen van impregneren?

  • Het vocht wordt niet opgezogen door de dakpannen of gevel;
  • Dakpannen en gevels worden vuilafstotend. Groene aanslag van algen op de dakpannen en gevels kunnen zich moeilijk hechten;
  • Het isolatiemateriaal onder de dakpannen wordt beter beschermd;
  • De dakpannen en gevels zijn makkelijker om schoon te houden.

Glazenwasserij

Johfra Cleaning beschikt over een gespecialiseerd en professioneel ruitenwassersteam dat uw ramen kuist, zonder strepen of vegen, zodat u terug kan genieten van een mooi uitzicht. Uiteraard worden zowel de ramen als de kaders en de kozijnen telkens grondig mee gereinigd. Ook gebruiken wij milieuvriendelijke reinigingsproducten bij het reinigen van uw ramen.

Poetsdienst

Burelen, Industriële gebouwen, scholen, woon- en zorgcentra, winkels, showrooms, gemeenschappelijke delen, enz. Dit kan zowel dagelijks, wekelijks of maandelijks. Zowel voor, tijdens of na de kantooruren. Hiervoor komen wij graag eens langs om de noden van u en uw gebouw te bespreken.

Osmose reiniging

Onze osmosewagens zijn uitgerust met een professionele (45°) reinigingsmodule. Hiermee kunnen we tot op 15m hoogte streeploos ramen en andere oppervlaktes reinigen. Met 880l osmosewater aan boord, aanmaak mogelijkheid ter plaatse en 2 x 180m waterslang is elke klus klein of groot mogelijk. Contacteer ons nu voor meer informatie!

Reinigen zonnepanelen

Wij reinigen uw zonnepanelen voor 1€ per paneel! Eenmalige vaste kost van 50€ voor de osmosewagen.  We doen gratis transport voor West-Vlaanderen.  Vanaf een grote hoeveelheid krijgt u van ons een prijs op maat. In elk geval: we maximaliseren uw rendement!

Industriële reiniging

Tussen of eindopkuis van uw bouwprojecten, appartementen, praktijkruimtes, kantoorgebouwen, labo’s, fabrieken, scholen,…

Wij zorgen met onze professionele aanpak dat u enkel moet verhuizen. Voor de volledige schoonmaak staat het team van Johfra Cleaning klaar.

Algemene schoonmaak

Voor de jaarlijkse schoonmaakklussen van goten, rolluiken, zwembaden, poorten, veranda’s, terrassen, opritten, gevels, regenputten, enz.  Hiervoor heeft Johfra Cleaning de gepaste mensen om uw schoonmaakklus te klaren.

Wij komen tot bij u om vrijblijvend en gratis een offerte op te maken: Vraag Offerte